• print
سرمقاله “محمد عسلی” ۲۵ شهریور ۱۴۰۰

سرمقاله محمد عسلی ۲۵ شهریور ۱۴۰۰
روی دیگر آمریکا

جیمی درو در مصاحبه تلویزیونی با وسلی کلارک
خانم ها و آقایان!
به همین خاطر ما این قدر در دنیا محبوب هستیم، ما میلیون ها نفر را در کشور همسایه ی ایران کشتیم، از طرفی دیگر یک میلیون انسان را در لیبی کشتیم.
ما در جهت منطقه شمال ۲۷ هزار بمب بر سر سوریه ریختیم.
هنوز افغانستان در اشغال ماست و آن وقت یکی دیگر بازیگر بدی است.
تروریست ها مائیم. ایالت متحده تروریسته.
می خواهید بدانید از کجا می دانم؟ این وسلی کلارکه. او ژنرالی است که به شما میگه برنامه اصلی چه بوده…
من ده روز پس از یازده سپتامبر به پنتاگون رفتم و وزیر رامسفلد و معاون ارشدش ولف پیتر را دیدم.
رفتم طبقه پائین تا به ستاد مشترک که برای من کار می کردند فقط سلام بدهم.
یکی از ژنرال ها من را صدا زد و گفت:
قربان! امکان دارد یک لحظه بیائید با هم صحبت کنیم.
گفتم: شما سرتان شلوغ است.
گفت: نه! نه! ما تصمیم گرفتیم تا به جنگ با عراق برویم.
نزدیک ۲۰ سپتامبر بود. گفتم می خواهیم به جنگ با عراق برویم، چرا؟
گفت: نمی دانم…
گفت: گمان می کنم نمی دانند چه کار دیگه ای بکنند.
گفتم: آیا آنها اطلاعاتی جمع آوری کرده اند که صدام با القاعده رابطه دارد؟
گفت: نه، نه. اطلاعات تازه ای در این باره ندارند و فقط تصمیم گرفته اند به جنگ عراق بروند.
گفت: حدس می زنم ما نمی دانیم که قراره با تروریست ها چکار کنیم ولی چون ارتش خوبی داریم می رویم تا دولت را سرنگون کنیم.
سپس او گفت: فکر می کنم اگر تنها چیزی که دارید یک چکش باشد، آنگاه هر مشکلی باید شبیه به میخ باشد.
چند روز بعد برگشتم و او را دیدم. آن زمان افغانستان را بمباران می کردیم.
به او گفتم: هنوز هم می خواهیم به جنگ عراق برویم؟
گفت: اوه از این هم بدتره. بعد دستش را سوی میزش دراز کرد و یک برگه به من نشان داد و گفت: این را امروز از طبقه بالا یعنی میز وزیر دفاع برداشتم که یک دستور محرمانه است که چطور می خواهیم ۷ کشور را طی ۵ سال سرنگون کنیم.
از عراق شروع می شد. سپس سوریه، لبنان، لیبی، سومالی، سودان و سرانجام با ایران به پایان می رسید.
حالا دیگه خودتان بقیه داستان را می دانید.
چرا به عراق تجاوز نظامی کردیم؟ به این خاطر، چرا به لیبی تجاوز نظامی کردیم؟ به همین خاطر. چرا به سوریه تجاوز نظامی کردیم؟ به همین خاطر، چرا ارتش ما در سومالی و سودان هست؟ دلیلش همینه.
همه اینها به خاطر امپریالیسته. همش به خاطر نفت، منابع طبیعی و سود شرکت های اقتصادی است، همش به این خاطره.
کشتن مردم، کشتن مردم همش به خاطر همینه. چون ما می توانیم.
آمریکا بزرگ ترین کشور تروریستی آدمکش در جهان است.
(بزرگ ترین سازمان تروریستی) ما تروریست بسیار بزرگ تری از القاعده و داعش هستیم که باقی تروریست ها آرزو دارند به آن برسند. این کشور ماست!…
آنچه در مقدمه این گفتار آمد مصاحبه جیمی درو با وسلی کلارک یکی از نظامیان عالی رتبه ایالات متحده آمریکا است که برنده جوایزی همچون نشان افتخار آزادی رئیس جمهوری شده است.
بیان این حقایق محرمانه از زبان یک نظامی عالی رتبه آمریکا هرچند مطلب جدیدی را پس از گذشت ۴۱ سال علنی نمی کند اما برای آنان که هنوز آمریکا را مدینه فاضله و دولت آن را حامی حقوق بشر می دانند اگر از جهل سیاسی و تعصبات فرهنگی غرب بیرون آیند حداقل آنها را به این فکر می اندازد که روی دیگر آمریکا در جنگ های با کره، ویتنام، ژاپن، سومالی، عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، ایران و امثالهم به صورت نظامی و غیرنظامی، مستقیم و غیر مستقیم روی خشونت، آدمکشی، عملیات تروریستی، باجخواهی و زورگیری و زورآزمایی است.
آمریکا به جز به منافع خود به هیچ چیز دیگری نمی اندیشد. به هر وسیله و با هر بهایی؛ وضعیت کنونی افغانستان فریب خورده و رها شده آینه ای شفاف از ۲۰ سال تجاوز، غارت و آدمکشی است.
تصاویر تلویزیونی بخش اندکی از درد و رنج مردم عراق و افغانستان و دیگر کشورهای مورد تجاوز از جمله سوریه را نشان می دهد.
گویی کشورهای اروپایی هم پا جای پای آمریکا گذاشته اند و دستشان در یک کاسه است. حرف روشنفکرانه دولتمردان اروپایی هم فریبی بیش نیست.
ما برای کشف حقیقت به جای دنبال کردن افکار و اندیشه های فریبنده و دروغ و برهم زننده ساختار نظام اجتماعی و دل مشغول شدن به فرهنگ برهنگی و جاذبه های جوان پسند برویم دنبال هر آنچه آمریکا بر سر کشورهای تحت ستم آورده و ببینیم با چه اقداماتی جوانان تحصیلکرده ما را داوطلبانه و با منت پذیرا می شوند تا جمعیت پیر خود را رایگان جوان کنند و از توانایی های آنان به نفع کشور خود استفاده نمایند.
جنگ های آمریکا دارای اهداف کوتاه و بلندمدت درآمدزایی است. برای فروش اسلحه، جذب آوارگان کارآمد و جوان، پیشگیری از رشد اقتصادی، تضعیف دولت ها و قدرت اقتصادی و نظامی ملت ها و نهایتا ایجاد شرایطی که برای خرید اسلحه پیشرفته تر، متحدان آمریکا به در یوزگی بروند و با چند برابر بهای بیشتر و با شرایطی تحمیلی دلخوش به خرید اسلحه شوند به این تصور که در برابر دیگر کشورها مصونیت پیدا می کنند.
اگر اسلحه های پیشرفته آمریکایی- انگلیسی- فرانسوی- روسی- چینی و امثالهم، مصونیت ایجاد می کرد که شاه ایران فراری نمی شد! عراق به روز سیاه بعد از جنگ نمی افتاد.
عربستان در گرداب و باتلاق یمن گیر نمی کرد. پرده ها و نقاب ها را کنار زنیم روی دیگر آمریکا را مشاهده کنیم. آنگاه به قضاوت بنشینیم و ببینیم در چنین شرایطی که جهان را دربر گرفته چه بایدمان کرد؟ ما باید قوی شویم. متحد باشیم تا عوامل نفوذی اعم از جهانخواران و کوتوله های آنان نتوانند نقطه ضعفی برای تجاوز و زورگویی پیدا کنند. در آن صورت به آزادی و استقلال واقعی می رسیم.
والسلام

Comments are closed.