یادداشت سردبیر اسماعیل عسلی ۹ اسفند ۱۳۹۹
یک سر و هزار سودای بازنشستگان
چند روز پیش پیامکی به این مضمون برای بازنشستگان آموزش و پرورش ارسال شد که در راستای رفاه حال بازنشستگان قرارداد بیمه عمر و حوادث منزل مسکونی شامل سیل ، زلزله و آتش سوزی با در نظر گرفتن شرایط ویژه با بانک ملت منعقد گردیده و شرایط آن بسیار مناسب است و در پایان نیز قید گردیده که بازنشستگان در صورت عدم تمایل می توانند با مراجعه به فلان سایت انصراف خود را اعلام نمایند .
با توجه به این که بازنشستگان قبلا ماهیانه با پرداخت یک دهم مبلغ پیشنهادی بیمه ملت خود را بیمه کرده اند این پیامک با واکنش های منفی زیادی روبرو شد به طوری که حتی کانون های استانی بازنشستگان نیز اعلام کردند که در جریان این موضوع قرار نگرفته اند و آن گونه که از قرائن و شواهد معلوم بود گویا این قرارداد بدون هماهنگی با روسای کانون های بازنشستگان آموزش و پرورش صورت گرفته است . البته ممکن است گفته شود که بازنشستگان می توانند با مراجعه با سایت انصراف خود را اعلام نمایند اما باید اضافه نمود که سایت مذکور باز نمی شود و عملا هیچ کس نمی تواند انصراف دهد .
درد بازنشستگان که یکی دو تا نیست . آنها باید در حالی که بیمه عمر و تکمیلی خودشان هم به درستی ارائه ی خدمت نمی کند بابت یک بیمه عمر جدید هم که در مورد آن از آنها نظرخواهی نشده و گویا برخی در همان تهران قراردادش را با بانک ملت بسته اند و ضمن ارتباط با روسای کانون ها به دنبال جلب رضایت آنها هستند ماهیانه بیش از پنجاه هزار تومان بپردازند .
ظرف همین چند سال اخبار ناگواری از نحوه ی سرمایه گذاری و هزینه کرد موجودی صندوق بازنشستگان آموزش و پرورش رسانه ای شد و حالا هم این داستان را علم کرده اند . معلوم می شود شاید کسانی با سوء استفاده از موقعیت خود در تهران به دنبال توافق با بانک ملت هستند وگرنه چه دلیلی دارد که بدون هماهنگی با کانون استانها و بدون نظر خواهی قبلی از بازنشستگان مبادرت به انعقاد چنین قراردادی نمایند که عملا در مقایسه با بیمه عمر فعلی بازنشستگان امتیازات کمتری دارد و پول بیشتری هم می گیرد .
اگر واقعا برای کسانی که چنین بساطی را راه انداخته اند نظر بازنشستگان اهمیت دارد چرا سایت مورد ادعای خود را فعال نمی کنند تا بازنشستگان انصراف خود را اعلام نمایند و اساسا این اشخاص با وجود این که می دانند بازنشستگان نیازی به بیمه ی جدید حوادث و عمر ندارند چرا چنین اقدامی را دنبال می کنند .
کسی نیست به این افراد بگوید شما به جای دنبال کردن این که سالیانه میلیاردها تومان پول به حساب بانک ملت واریز کنید که معلوم نیست بانک ملت می خواهد در قبال آن چه پاداشی به شما بدهد به دنبال حل مشکلات اساسی بازنشستگان باشید .
انعقاد قرارداد بیمه با یک بانک که می خواهد دریافت کننده ی پولی باشد که معلوم نیست مانند سایر شرکت های بیمه به مفاد قرارداد پای بند باشد چه ارزشی دارد که بابت آن در آستانه ی عید نوروز منت بر سر بازنشستگان می گذارید .
مگر قرار است بازنشستگان از یک سوراخ چند بار گزیده شوند ؟ ما را به خیر شما امیدی نیست ! بهتر است دست از یک سر و هزار سودای بازنشستگان بردارید.
- جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹
- سرمقاله

یادداشت سردبیر “اسماعیل عسلی” ۹ اسفند ۱۳۹۹